Hva synes dere?

Den siste tiden har hverken Siri eller jeg vært så flinke til å blogge, men så tok jo jeg helt over her, og nå kommer dagens dilemma; Skal jeg forsette å fylle opp denne bloggen med mine innlegg, eller skal jeg gå tilbake på den gamle bloggen min?
 

For å være ærlig, tviler jeg på at folk kommer til å besøke den gamle bloggen min, om jeg begynner der igjen, siden dere ikke klarer å kommentere her en gang, og jeg må jo innrømme at det ikke er så utrolig gøy å blogge uten kommentarer, og jeg vet dere er enige ;) Dessuten, hadde jeg blogget mye mer, om jeg faktisk brukte min egen blogg. Hver gang jeg blogger her, føler jeg at jeg tar over oddne.blogg.no mer og mer. Hjelp meg.

Skal jeg forsette å blogge her, eller på min egen blogg?

Yvonne Skaugen

6 kommentarer

natta n_n

Tina Thorsen

30.jan.2010 kl.11:46

Din egen :f

En stolt venneslablogger :)

08.feb.2010 kl.17:21

SV; hehe, jaa, jeg også :D

Helene Bugge «3

13.feb.2010 kl.17:31

Hei! :) Det er ikke meningen å spamme med reklame, men jeg skal ha en vurdering på bloggen min, og trekker ut noen få som får vurdert bloggen sin.

Meld deg på her:

http://helenebbugge.blogg.no/1266061068_jeg_vurderer_blogger_.html#comment

Ha en fin lørdag videre! :-D

Ida Charlotte... :)

16.feb.2010 kl.17:57

ta en titt på bloggen min : ) ? www.icharlotte.blogg.no

kjempe fin blogg du har : D

anjabugge

26.feb.2010 kl.23:34

hei. jeg vant den konkuransen deres om å kommentere mest. Og den premien dere skulle sende har jeg enda ikke fått! :((

Skriv en ny kommentar

Skaugen <3 Lindland

Skaugen <3 Lindland

0, Skien

Vi er to jenter som bare er ute etter masse lek og morro. Vi opprettet en blogg for å smake litt på blogg livet. Vi er begge veldig sosiale små jenter. Vi er ikke single, så hold kølla deres i buksa små grisegutter! Vi prøver å kommentere så mange innlegg som mulig. Og ikke fortvil, vi er faste lesere av alle vennene våre.Så da er det bare til å legge oss til som venn, godtar alle venneforespørsler vi vettøø. Kommenterer du, kommenterer vi dobbelt så mye tilbake. Fristende? Det kunne vi tenke oss! ;) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits