Mitt største ønske akkurat nå

Jeg skulle ønske alt var som før. At jeg kunne skru tiden tilbake og gjøre om mine feil.
Tenk om jeg hadde gjort alt så mye annerledes. Kanskje ikke ting hadde blitt sånn det har blitt.
Men i det øyeblikket gjorde jeg jo det jeg trodde var riktig. Jeg syntes i hvert fall det er pinefullt å sitte igjen med den følelsen der man angrer, og vet at man ikke kan gjøre noe med det. Noen ganger så må man bare innse at det er for sent. Noen ganger må man bare innse at det ikke finnes noe håp. Og at man ikke kan få alt det man vil ha her i verden.Hvis noen sier til deg: ''Ikke gi opp det som gjør deg lykkelig''. Men hva gjør du hvis du vet at du ikke kan få det som gjør deg lykkelig?

6 kommentarer

Janette & Susanne

21.mar.2010 kl.22:57

Enig.

CL-Line

21.mar.2010 kl.22:58

jeeg og

reidunh

21.mar.2010 kl.23:50

enig!

martej ♥

22.mar.2010 kl.08:46

enig! Ha en fin dag :-d

TONJE EIDE

22.mar.2010 kl.15:31

sånn tenker jeg og iblandt ... :/ at lykke er bare noe man jakter på hele livet, men aldri får ..

Katha

22.mar.2010 kl.15:39

Jeg også har det sånn ofte! Det er liksåm litt irriterede, for du tror kanskje at du har ødelagt livet ditt og det er ikke noe å gjøre med det.. Og selvom sannheten er at det altid finnes en løsning, så er det ikke det du tror på fordi det ikke er sånn det virker i det øyeblikket/ den perioden. Men håper at ting ordner seg for deg =)

Skriv en ny kommentar

Oddne blogg

Oddne blogg

0, Skien

Vi er to jenter som bare er ute etter masse lek og morro. Vi opprettet en blogg for å smake litt på blogg livet. Vi er begge veldig sosiale små jenter. Vi prøver å kommentere så mange innlegg som mulig. Og ikke fortvil, vi er faste lesere av alle vennene våre.Så da er det bare til å legge oss til som venn, godtar alle venneforespørsler vi vettøø. Kommenterer du, kommenterer vi dobbelt så mye tilbake. Fristende? Det kunne vi tenke oss! ;) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits