deilig med ferie

Det blir så delig med ferie nå! Jeg gruer og gleder meg. Jeg gleder meg til å kunne sove lenge og bare slappe av. Mamma drar på hytta med kjæresten. Det er noen ganger deilig å ikke trenge å se seg over skulderen hver gang du gjør noe. Jeg gruer meg til at vennen til søstra mi skal komme på besøk. De snur døgnet helt på hodet og klarer overhode ikke å være stille. De tar NULL hennsyn og lever i sin egen lille verden. De er 18-19 år, og man skulle tro de var i en alder av 10. Det er for drøyt. Jeg tror kanskje jeg kommer til å flytte ned til Yvonne en liten periode. Får se.

Jeg hadde gledet meg til masse solfylte dager, men det er jo bare meldt overskyet <\3 Nedtur. Enda en ting som er nedtur er at jeg var så snill at jeg sa ja til min kjære søster som skal ned til Spania, til å låne kameraet mitt. Så jeg har heller ikke noe kamera. Får se hva jeg finner på. Jeg overrasker alltid!


Random bilde av blogg'ærne


Vil du se 10'åringene i aksjon? Da går du inn på; Bladdah.blogg.no

- Hva skal du i påsken?

3 kommentarer

chriiistina

24.mar.2010 kl.21:19

Til trøndelag:D

bexy1

24.mar.2010 kl.21:20

Fint bilde :)

Jeg gleder meg sykt til ferie.

Madeleine Louise

24.mar.2010 kl.21:24

På hytta og være med venner :) <3

Skriv en ny kommentar

Oddne blogg

Oddne blogg

0, Skien

Vi er to jenter som bare er ute etter masse lek og morro. Vi opprettet en blogg for å smake litt på blogg livet. Vi er begge veldig sosiale små jenter. Vi prøver å kommentere så mange innlegg som mulig. Og ikke fortvil, vi er faste lesere av alle vennene våre.Så da er det bare til å legge oss til som venn, godtar alle venneforespørsler vi vettøø. Kommenterer du, kommenterer vi dobbelt så mye tilbake. Fristende? Det kunne vi tenke oss! ;) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits